Frekvens

Krause Kollektivet inviterer deg inn i grafikken og tegningens verden. Med oss har vi rundt 25 kunstnere som stiller ut arbeider, der eneste fellesnevneren er vinylcoverets format.

Mer enn 30 kunstnere viser mer enn 300 verk på Podium. Åpning lørdag 13.juni-15

Hvor ligger møtepungtet mellom kunst å musikk? To sjangere som har mange like verdier, men som betraktes på helt forskjellige måter. Elementene og likhetene disse to kunst sjangerene inneholder settes opp mot hverandre, for å fremheve likheter og forskjeller i et installasjonsformat. Med vinylens dimensjoner som utgangspung og dens likheter med grafisk kunst, er målet å kombinere grafikk og tegning med platebutikkens format. Tematikken om verdinene og egenskapene til galleriet kontra platebutikken trekkes frem i lyset, der begge fremmer en kunstart, men på to forskjellige måter. Platebutikken har verkene tilgjengelig for betrakteren systematisert i kronologisk rekkefølge, mens galleriet har det tilgjengelig visuelt og systematisert etter estetikk. Hva skjer hvis du putter galleriets arbeider i et format tilegnet platebutikken? Tanken er at verkene gjøres like tilgjengelig for betrakteren slik musikkindustrien gjør, men på samme tid, setter du da verdien av grafikken som kunstart lavere? Visjonen er å fremme grafikken, som igjenom kunsthistorien har hatt en noe lavere status enn feks. maleriet. Vi prøver å manifistere disse tankene og heve "lavkunsten" ved å putte den i en installasjons kontekst, der de sammen skaper et større bilde og setter spørsmålstegn ved måten vi betrakter kunst på.

@krausekollektivet

Det vil bli mulighet til å kjøpe arbeidene, Cash is King. ​Vernissage 13 Juni. kl 12:00-20:00 Søndag 14 juni fra 12:00-18:00 Vell møtt.

#printmaking #art #vinyl #lp #podium

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square